Bine ati venit la automag!

SC Automag SRL a fost infiintata la inceputul lui 2003 avand ca obiect principal de activitate repararea si intretierea autovehiculelor. Societatea este autorizata RAR pentru majoritatea marcilor auto dintre care amintim: Audi, Volkswagen, Opel, Chevrolet, Skoda, BMW, Daewoo, Dacia, Fiat, Peugeot, Renault si Mercedes-Benz.
Totul depre noi

Automag Service

S-a infiintat ca raspuns la cresterea cererii pe piata romaneasca auto si din dorinta de a asigura clientilor sai calitate si profesionalism.

Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.

Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

Echipa Automag va va asista pe tot parcursul proceselor, avand experienta si competenta necesara. Avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala, ne sprijinim pe o echipa cu viziune, condusa de forta si dorinta de succes. Alegeti echipa noastra si bucurati-va de multiple avantaje. Aceasta este formata din oameni pasionati de munca in domeniu, care aspira la rezultate excelente si care sunt constienti ca succesul se bazeaza pe curaj, profesionalism si autodepasire.

Avand la dispozitie instrumentele necesare, Automag Service da dovada de transparenta, oferindu-i clientului atat posibilitatea de a cunoaste in prealabil toate informatiile legate de diagnosticarea, repararea si intretinerea automobilului sau, cat si vizualizarea executarii lucrarilor prestabilite, datorita sistemului video intern de monitorizare, care poate fi totodata accesat prin internet, din orice punct va aflati.